Gratis test Wheel of Life: voor ondernemers die willen weten op welke levensgebieden zij kunnen groeien.

Doe de gratis test Wheel of Life

The ‘Wheel of Life’, misschien heb je er al eens van gehoord, maar nog niet eerder mee gewerkt. Geeft niks, het is een eenvoudige, maar krachtige manier om te meten hoe het écht met je gaat! De simpele vraag “Hoe gaat het met je?” doet vaak tekort aan de diepgang die erachter schuilt. Met de Wheel of Life duiken we dieper en verkennen we specifieke aspecten, want het verdeelt jouw leven in verschillende betekenisvolle levensgebieden, zoals werk, relaties, financiën en gezondheid.

Door elk gebied zorgvuldig te onderzoeken en te evalueren, krijg je een waardevol inzicht in hoe je leven werkelijk is. En door gebruik te maken van de Wheel of Life, maak je het ook visueel, zodat het veel meer betekenis voor je krijgt en het niet alleen maar blijft bij een gedachte of gevoel.

Dompel jezelf onder in deze meting, waarin je 8 levensgebieden verkent. Je beoordeelt waar je momenteel staat, je startpunt, en je visualiseert waar je naartoe wilt groeien. Op dat moment kristalliseert jouw doel zich helder voor je brein en deze bewustwording stimuleert je om met vastberadenheid en inspiratie naar je gewenste bestemming te bewegen. Ontdek de magie van de ‘Wheel of Life’ en laat het je leiden naar een leven vol vervulling en vreugde.

 

Doe deze eenvoudige test en ontdek je groeikansen

DOE DEZE EENVOUDIGE TEST EN WEET OP WELKE GEBIEDEN JE NOG KUNT
GROEIEN EN WAAR JE NOG WAT TE DOEN HEBT.

Ik doe deze ‘nulmeting’ met al mijn klanten en hierdoor krijgen zij kraakhelder wat hun startpunt is. Alleen op deze manier kun je de juiste volgende stap bepalen. Je weet wat je nodig hebt en wat je kunt doen om te groeien in jouw geluksniveau.

Ontdek je onontdekte potentieel: Het is een kans om jezelf te verrassen en te ontdekken wat er nog meer in jou schuilt.

Verhoog je geluksniveau: Door te groeien op je levensgebieden, verhoog je jouw geluksniveau aanzienlijk.

Pak je leiderschap: Door te weten op welke gebieden je nog kunt groeien en waar je nog wat te doen hebt, maak je bewuste en juiste keuzes voor je leven.

Maak de weg vrij voor succes: Deze test helpt om de juiste focus te leggen en de weg vrij te maken voor succes op alle niveaus van jouw leven.

Wat anderen zeggen

Own Your Success

Bij Own Your Success draait alles om jou. Wij zijn er voor ondernemers die mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel willen groeien. Wij hebben de expertise in huis om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken.

Dit betekent training en coaching die jouw succes, liefde, vreugde en gezondheid grandioos verhoogt. Want we weten dat jij veel meer in je hebt dan dat je denkt! Ons gepassioneerde team staat voor je klaar om samen met jou de reis te gaan maken!