Hi! Ik ben Judith, Mindset Master Coach

Bij Own Your Success draait alles om jou. Wij zijn er voor ondernemers die mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel willen groeien. Wij hebben de expertise in huis om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken.

Dit betekent training en coaching die jouw succes, liefde, vreugde en gezondheid grandioos verhoogt. Want we weten dat jij veel meer in je hebt dan je denkt! Ons gepassioneerde team staat voor je klaar om samen met jou de reis aan te gaan!

Ben jij klaar voorjouw innerlijke reis?

Toen ik in 2012 voor het eerst kennismaakte met NLP, was ik meteen gefascineerd. Al bij dag één van de opleiding dacht ik ‘waarom leren we dit niet op school en waarom weet ik dit nu pas?’

Ik had zelf de nodige mentale rommel op te ruimen en in mijn directe omgeving viel het op. ‘Het gaat wel goed met jou hè! Jij bent toch net gescheiden?’
Ja, ik was net gescheiden en voor de buitenwereld paste daar het plaatje van een blije, zelfverzekerde vrouw waarschijnlijk niet bij.

Er volgde een reis van Practitioner naar Master naar een Extended Degree in systemisch werk, MbiT en trauma healing en al gauw was ik mensen in mijn woonkamer aan het coachen. Het was geweldig om te zien hoe blij en energiek ze naar huis gingen en daar werd ik dan weer heel blij van!

Toen wist ik het zeker: dit is wat ik de wereld te bieden heb!

íedereen heeft het vermogen in zich om zijn volledige potentieel te benutten en ‘t mooiste leven te leiden! Weet je ondertussen heb ik zóveel opleidingen gevolgd en innerlijk werk gedaan en nu is het De Hoogste Tijd dat ik, samen met mijn team álles met jou ga delen!

‘Een leuk leven is prima, maar nu je hier toch bent, maak het dan maak fantastisch!’

Judith Kaart

Winst op alle fronten

Weet je, het leven is niet maakbaar, maar je kunt hier heel veel in sturen. Het begint bij jou, we zijn elk verantwoordelijk voor ons eigen leven, voor de keuzes die we maken, de paden die we besluiten in te gaan en de mate waarin we anderen onze tijd en geest laten bepalen.

Sinds 2015 help ik ondernemers met het verbeteren van hun mindset, mentale rommel van vroeger op te ruimen en ongewenste patronen te doorbreken, waardoor ze winst boeken op álle fronten: een leukere en liefdevollere partner en ouder zijn. (H)echte vriendschappen hebben, vol verbinding en aandacht. Fysiek, mentaal en emotioneel fit zijn, voor een Leven Vol Leven en Voldoening!

Hier zijn we trots op:

Een heel team staat voor je klaar!

Onze experts brengen jouw financiële welvaart, fysieke gezondheid, business en de relatie met jezelf en anderen    naar een uitzonderlijk niveau.

Dit jaar openen we the World of Wisdom, een veilige omgeving waar coaches in Fengshui ingerichte coachingscockpits mensen gaan coachen.

Meer dan 2.500 mensen zijn je voorgegaan en hebben het E-book ‘The 13 Gamechangers gedownload.’

Maak gebruik van al het gratis materiaal: audio’s, artikelen, werkboeken, online programma’s, podcasts en cheatsheets.

Bewezen resultaat

Own Your Success heeft al honderden resultaatgerichte en succesvolle coachingsessies gegeven aan topsporters en ondernemers.

We hebben een 100% 5 Sterren score in Google Review en daar zijn we erg trots op!

We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken om jouw startpunt en voortgang te meten, zowel mentaal als fysiek, emotioneel en spiritueel.

Boek een gratis Wake-Up Call en je weet direct hoe we jou kunnen helpen!

Waarom Own Your Success?

Ervaring

We hebben fantastische mensen in ons team met een schat aan ervaring. Deze ervaring zetten we in om jouw interne en externe dromen & verlangens waar te maken. Wij zijn niet van de ellelange trajecten, we begrijpen dat tijd jouw meest kostbare goed is, daarom gaan we efficiënt en doelgericht te werk.

We werken met wetenschappelijk onderbouwde methoden en meetinstrumenten, die keer op keer bewezen hebben resultaat te leveren. Of het nu gaat om het oplossen van trauma’s of het verbeteren van je geldmindset. Je bent je verzekerd van een aanpak die werkt.

Toewijding

Of je nu kiest voor een training of coachingstraject bij ons, we staan altijd voor je klaar met onze onvoorwaardelijke toewijding. We zijn 100% betrokken bij jou en je doelen, en we zijn er voor je als het even zwaar wordt. Want we begrijpen dat de innerlijke reis niet altijd makkelijk is en dat je soms onverwachte obstakels tegenkomt.

Je kunt op ons rekenen, voor een luisterend oor, een schouder om op te leunen of een troostende arm om je heen en samen met ons je doorbraken en successen te vieren! Bij ons ben je in goede handen.

Good Vibes

Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt, voel je meteen de Good Vibes die je direct omarmen. Alles draait om energie en wij houden die frequentie graag hoog en zuiver, dat helpt jou in je proces.

Onze locatie is meer dan alleen een fysieke ruimte; elk detail is zorgvuldig doordacht en ingericht volgens de principes van de eeuwenoude Feng shui-filosofie. Je zult merken dat je intuïtief wordt aangetrokken tot bepaalde ruimtes, afhankelijk van welk element op dat moment resoneert met jouw behoeften en energie. 

Wat anderen zeggen?

Connect met ons

Volg ons op social media & stay tuned!