Succes in je werk, relatie, gezondheid & geld

De sleutel naar een succesvolle mindset – Je bent ambitieus en wil succes op alle vlakken in je leven. De Jouw Unieke Succes Toolkit helpt jou in no-time naar meer succes op het gebied van werk, geld, relaties en gezondheid.

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Je bent ambitieus, niet alleen in je bedrijf maar ook op het gebied van relaties, gezondheid en geld. Je doet je best om alle vlakken evenveel aandacht te geven, maar je vindt dit moeilijk.

Herken jij dat je teveel bezig bent met dingen die zich toevallig voordoen zonder duidelijk plan of focus, met als resultaat dat bepaalde vlakken niet of geen aandacht krijgen en je het gevoel hebt stuurloos te zijn?

Met jouw Unieke Success Toolkit ontvang je:

 • Wheel of life plan inclusief video en actieplan (t.w.v. €97), die ervoor zorgt dat je een andere kijk krijgt op je leven.
 • Toolkit: Master the Money Mindset & Management game (t.w.v. €197), die ervoor zorgt dat je rijker denkt en rijker wordt.
 • Toolkit: Een buitengewone gezondheid, ter waarde van (t.w.v. €97), die ervoor zorgt dat je gewoontes aanleert die je gezondheid helpen.
 • Toolkit: Happy you, happy others, ter waarde van  (t.w.v. €497), die ervoor zorgt dat je terug gaat naar de kern.
 • Toolkit: Succesvolle dagroutine voor ondernemers (t.w.v. €147), die ervoor zorgt dat je het meeste uit je dag haalt.

Het probleem

Je hebt het gevoel dat je vastloopt

Je wilt graag op alle vlakken in het leven succes hebben, maar weet niet waar je moet beginnen. Er zijn zoveel dingen waar je iets mee wilt doen, dat je overweldigd bent. In plaats van actie ondernemen loop je vast.

Je hebt geen overzicht

Je wil groeien, zowel als ondernemer als in je privéleven. Je wilt alle balletjes hoog houden, maar hebt geen overzicht en bent daardoor vooral brandjes aan het blussen. Het lijkt alsof je continu achter de feiten aanloopt, wat zorgt voor stress en chaos in jouw leven.

Je hebt geen gezonde work-life balance

Door jouw drang om succesvol te zijn als ondernemer vind je het moeilijk om tijd vrij te maken voor je privéleven. Je weet dat je geen gezonde work-life balance hebt en wil daar wat aan doen, maar je weet niet hoe.

Herken jij jezelf?

Als ondernemer ervaar je veel stress

Je wilt succesvol zijn als ondernemer en hebt hier veel voor over, maar je merkt dat je veel stress hebt en vaak moe bent. Je zou willen dat het anders kon. Je wilt meer energie en minder stress.

Je wilt een goed plan

Je bent een echte aanpakker en vindt het niet erg om hard te werken om jouw doelen te behalen. Maar af en toe lijkt het of je alleen ad hoc taken oppakt zonder duidelijk doel. Je wilt graag een goed plan zodat je weet waar je heen gaat, meer focus hebt en efficiënter werkt.

Bepaalde barrières belemmeren je

Ondanks dat het ondernemen je in het bloed zit, zijn er bepaalde mentale barrières en belemmerende gewoontes die jouw succes in de weg staan. Je bent je hier bewust van, maar vindt het moeilijk om het op te lossen.

Je wilt niet alleen met je bedrijf bezig zijn

Je wilt succesvol zijn in je bedrijf, maar je wilt ook op andere vlakken excelleren en niet altijd aan het werk zijn. Je wilt meer gestructureerd werken zodat je jouw doelen en resultaten kunt behalen zonder de andere gebieden in je leven te negeren.

Ja, er is een oplossing

De Jouw Unieke Succes Toolkit zorgt ervoor dat je succes behaalt op de vier belangrijkste levensgebieden: Werk, geld, relaties en gezondheid. We gaan praktisch en doelgericht aan de slag zodat je mindset veranderd met succes als resultaat.

We maken een actieplan zodat je doelen tastbaar en haalbaar zijn.

Ontdek hoe je geld moet beheren en laten groeien.

Ontdek welke dagroutine succesvolle ondernemers hebben en hoe je die routine ook zelf kunt toepassen.

Volg mijn stappenplan op weg naar een buitengewone gezondheid. 

Leer wat je drijfveren en kernwaarden zijn om de relatie met jezelf te verbeteren en meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld te krijgen.

Mijn methode

Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring met het coachen en trainen van ondernemers, heb ik een unieke methode samengesteld voor meer succes in het leven. Het is een hands-on methode die bewezen succesvol is door zijn doel-en resultaatgerichte benadering waarbij jouw barrières snel aangepakt worden.

Doel- en actiegericht

Mijn methode richt zich op een efficiënte manier om aan je doelen te werken. Hiervoor maken we een doel- en actiegericht groeiplan zodat jouw effectiviteit verdubbelt en jij recht op jouw doelen af gaat.

Leiderschap over je eigen leven

Dankzij mijn methode leer je wat jouw drijfveren zijn en wat je echt wilt in het leven. Doordat je onbelangrijke zaken loslaat en je echt focust op wat jij wilt in jouw leven bespaar je de helft van de tijd. Tijd die je kan besteden aan dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

Meer zelfvertrouwen

Mijn methode leert je om zeker te zijn van je zaak. Je ontdekt wat jij echt wilt waardoor je zekerder wordt. Je zult een duidelijke groei zien in je zelfvertrouwen en zelfbeeld en durft vol vertrouwen en lef keuzes te maken.

Doelgericht op weg naar succes

Ontdek welke mindset je nodig hebt om echt succesvol te worden en te groeien op het gebied van geld, gezondheid, werk en relaties. Met deze hands-on methode leer je hoe je jouw doelen moet bepalen en efficiënt resultaat behaalt.

Ontmoet Judith

Ik ben Judith, gecertificeerd MBit coach, wat staat voor Multiple Brain integration Techniques, Master NLP, en getraind in systemisch werk en het ontstress-model van Live the Connection. Deze kennis gebruik ik al ruim 10 jaar in het trainen en coachen van mensen in mindset, doelgericht denken en ontstressen.

Daarnaast ben ik schrijver van twee succesvolle E-books: ‘De 13 Gamechangers’ en ’99 Supertips voor jouw Body & Mind’ en oprichter van De Business Spardag.

Ik geloof dat het leven niet maakbaar is, maar wel stuurbaar. Met mijn pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit heb ik dan ook al vele ondernemers geholpen naar hun next level. Ook mijn achtergrond als marketing manager zet ik hierbij in. 

Mijn successen behaal ik door mijn doel- en resultaatgerichte benadering, waarbij ik jouw barrières snel vind en aanpak.

– Judith –

Jouw Unieke Succes Toolkit

Wil je op alle vlakken in je leven groeien, en meer zelfvertrouwen krijgen om de keuzes te maken die jij belangrijk vindt? Dan is deze toolkit voor jou! We werken aan jouw mindset zodat je meer succes krijgt en beter in het leven staat.

Je hebt de laatste tijd het gevoel dat je vastloopt en bepaalde mentale barrières hebt die jouw groei belemmeren. Met mijn methode pakken we die barrières aan en vinden we de juiste mindset om snel succes te behalen.

N

Snel en doelgericht aan de slag

N

EEN BETER ZELFBEELD EN MEER ZELFVERTROUWEN

N

VIND DE FOCUS OM JOUW DOELEN TE BEHALEN

Koop nu voor €97 €27

Jouw Unieke Succes Toolkit is jouw hands-on methode die je helpt jouw mindset te veranderen zodat je niet meer stilstaat, maar vooruit gaat op weg naar succes op alle vlakken in je leven.

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Wat zeggen anderen?

Ik werk al vele jaren als coach en heb altijd de ambitie gehad om te groeien en meer te doen. Helaas kwam ik op een punt waar ik het gevoel had dat ik vast kwam te zitten. Ik had wel ideeën, maar in mijn achterhoofd zat altijd dat stemmetje ‘Ja, maar wat als’. Ik kreeg er stress van en durfde niet echt te gaan voor de dingen die ik eigenlijk heel graag wilde doen. Dankzij de toolkit van Judith werd snel duidelijk dat mijn eigen mindset me belemmerde in mijn succes. Dankzij de vele hulpmiddelen heb ik echt goede inzichten gekregen en heb ik nu meer durf om duidelijke keuzes te maken. Het heeft me echt op vele vlakken geholpen, niet alleen in mijn bedrijf, maar ook in mijn privéleven.

Chantal Akkermans

16 januari 2021

Ik kwam bij Judith terecht op aanraden van vrienden die zagen dat ik hulp nodig had. Mijn probleem was dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ondernemen zit in mijn bloed maar de laatste tijd merkte ik dat het me opbrandde, ik had zoveel aan mijn hoofd dat ik mijn bezieling een beetje kwijt raakte. Toen ik begon met de Toolkit begonnen dingen snel op hun plek te vallen. Ik kreeg meteen overzicht en kreeg mijn focus terug. Het resultaat is dat ik nu meer rust heb en er daarom ook meer ruimte is ontstaan voor nieuwe ideeën die ik zonder problemen kan oppakken. Ik heb meer succes en ben bovendien gelukkiger. 

Martin de Laat

28 maart 2022

Wat zit er in het aanbod?

In de online toolkit vind je leerzame video’s, overzichtelijke werkboeken, actieplannen, masterclasses en cheatsheets die je helpen op de vier belangrijkste vlakken in het leven; werk, relaties, gezondheid en geld.

Wheel of life plan

Maak een plan voor je leven en kijk dieper en specifieker naar hoe het nu gaat op gebied van werk, relaties, geld en gezondheid en waar je heen wilt. The Wheel of life helpt je doelen te stellen om de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt.

Inclusief:

 • Video The Wheel of Life
 • Actieplan The Wheel of life

Toolkit: Master the Money Mindset & Management game

Leer om betere gewoontes aan te leren en je geld beter te managen zodat je ook daadwerkelijk rijker wordt. Ontdek daarnaast de 13 grote verschillen tussen arme en rijke mensen en bepaal bij welke groep jij wilt horen.

Inclusief:

 • Masterclass Je geld beheren en laten groeien
 • Video Money Mindset & Management
 • Actieplan Money Mindset & Management
 • Cheatsheet 13 Verschillen tussen arme en rijke mensen

Toolkit: Een buitengewone gezondheid

Wil je een buitengewone gezondheid? Dan is het belangrijk om je deze 10 gewoontes eigen te maken. Zorg voor een positieve mindset, beweeg, eet gezond, zorg voor vitaminen, drink genoeg, ontstress, adem en douche koud.

Inclusief:

 • Stappenplan Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Video I – 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Video II – 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Video III – 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Werkboek 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid

Toolkit: Happy you, happy others

Verbeter de relatie met jezelf om erachter te komen wat je echt belangrijk vind in het leven. Jouw kernwaarden helder hebben geeft je stabiliteit omdat je weet wat jij wilt op elk mogelijk moment.

Inclusief:

 • Training Vind Je Persoonlijke Kernwaarden
 • Video Verbeter de Relatie met Jezelf
 • Werkboek Verbeter de Relatie met jezelf
 • Cheatsheet Kernwaardenlijst

Toolkit: Succesvolle dagroutine voor ondernemers

Ontdek hoe de dagroutine er uitziet van ondernemers die succesvol zijn en pas jouw routine hierop aan. Pas je gewoontes aan zodat ook jij je leven inricht op het behalen van succes.

Inclusief:

 • Training De Succesvolle Dagroutine voor Ondernemers
 • Video De Succesvolle Dagroutine voor Ondernemers
 • Cheatsheet Een succesvolle Dagroutine
 • Keuzelijst Mijn Succesvolle Dagroutine
 • Template Een Succesvolle Dagroutine

Bonus: Cheatsheet 95 affirmaties voor meer Geluk, Geld, Liefde en Gezondheid

95 affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken op jouw pad naar meer geluk, geld, liefde en gezondheid. Door affirmaties dagelijks te herhalen ga je er daadwerkelijk in geloven en zullen er dingen in je leven veranderen. In deze cheatsheet vind je 95 voorbeelden om je op weg te helpen.

Bonus: Werkboek Affirmaties schrijven

Affirmaties zijn korte zinnetjes die voor jou van betekenis zijn en die gaan over een doel of een droom die je wilt halen. Dit werkboek helpt je om op de juiste manier affirmaties te formuleren.

Bonus: Audio Affirmaties opzeggen

Luister naar deze audio en leer hoe je op de juiste manier affirmaties moet opzeggen om te zorgen dat ze ook daadwerkelijk werken en echt voor verandering zorgen.

Neem een kijkje

De online toolbox zit boordevol hulpmiddelen die jou helpen op weg naar een succesvolle mindset, meer zelfvertrouwen en de focus om doelgericht aan de slag te gaan en echt resultaten te behalen.

Wheel of life plan inclusief video en actieplan (waarde €97)
Toolkit: Master the Money Mindset & Management game (waarde €197)
Toolkit: Een buitengewone gezondheid (waarde €97)
Toolkit: Happy you, happy others (waarde €497)
Toolkit: Succesvolle dagroutine voor ondernemers (waarde €147)
BONUS: Cheatsheet 95 affirmaties voor meer Geluk, Geld en Gezondheid (waarde €47)
BONUS: Werkboek Affirmaties schrijven (waarde €17)
BONUS: Audio Affirmaties opzeggen (waarde €27)

Tijdelijke prijs:

€ 97 

€ 27

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Niet-goed-geld-terug garantie

De Jouw Unieke Succes Toolkit kan jou als ondernemer helpen om succes te krijgen op vier vlakken in het leven. Uiteraard moet je wel willen en de tijd nemen om met de toolkit aan de slag te gaan. Mocht de toolkit toch niet voor jou werken, dan kun je hem binnen 14 dagen retourneren en je krijgt jouw aankoopbedrag terug.

Veelgestelde vragen

Vindt hier het antwoord op veelgestelde vragen over de Jouw Unieke Succes Toolkit 

Voor wie is deze online training bedoeld?

Deze training is voor ambitieuze ondernemers die willen groeien op het gebied van werk, geld, gezondheid en relaties.

Welk resultaat behaal ik met deze training?

Als je alle video’s aandachtig bekijkt en aan de slag gaat met alle werkbladen, dan zul je op al je levensgebieden groeien en winst boeken.

Hoe is deze training opgebouwd?

Deze training bestaat uit 5 modules met video’s, werkboeken, cheatsheets, en audio’s. Bovendien ontvang je maar liefst drie bonussen die je net even dat extra zetje geven op weg naar succes. 

Niet goed, geld terug?

Zeker, heb je geen groei kunnen bewerkstelligen, dan krijg je je geld terug.

De tijd is NU

De Jouw Unieke Succes Toolkit helpt jou om je mindset te veranderen. Je vindt de focus en het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om de juiste keuzes te maken om echt succes te behalen op het gebied van werk, relatie, gezondheid en geld.