Hoe groot is het gat tussen hoe jij nu je leven leeft en hoe je het diep van binnen graag wilt leven?

Wil je ont-dekken wie je werkelijk bent, weer blij en gelukkig zijn? In deze complete online training doorloop je in 3 fasen naar dit resultaat! 

Het is tijd om jezelf te worden

ONTDEK DE TIPS & TECHNIEKEN OM JEZELF TE WORDEN EN VOOR ALTIJD GELUKKIG ZULT ZIJN.

Verbeter je mentale en emotionele staat van zijn, meer lachen, gelukkiger zijn, verminder stress, niet meer piekeren en altijd maar in je hoofd zitten en stop met negatieve gedachten. Pak je persoonlijk leiderschap … en er ligt veel meer binnen je handbereik.

Door deze complete online training leer je de principes van een gelukkige mindset, je ruimt oude trauma’s en pijnlijke herinneringen op en bouwt vervolgens aan een Leven vol Leven. Na deze online training kun je elke techniek toepassen en je staat van zijn sturen naar wat je wel wilt.

 

Momenteel wordt er veel gevraagd van JOU

Aan alle kanten worden we mentaal en emotioneel uitgedaagd. Op je werk, de gigantische inflatie, misschien wel je relatie, to-do lijstjes, de impact van social media op je kinderen, je gezondheid, bepaalde familieleden of vrienden en ga zo maar door.

Al deze uitdagingen leiden tot stress en stress haalt je uit verbinding, letterlijk. De wetenschap heeft aangetoond dat je linker- en rechter hersenhelft niet meer met elkaar communiceren zodra jij in stress bent. Vanaf dat moment ben je eigenijk stuurloos en verval je in Vechten, Vluchten of Bevriezen.

Dit gebeurt ons dagelijks meerdere keren. 

Deze pijn verdoven we meestal door overmatig suiker, koffie, roken, kopen, gamen, social media, slaapmiddelen, vreemd gaan, alcohol … met een neerwaartse spiraal als gevolg.

De oplossing ligt niet extern! Die ligt intern, door je negatieve patronen te doorbreken en door van binnenuit je staat van zijn te veranderen.

Weer mentale vrijheid te voelen, weer goed te slapen, een diepe en innige relatie met je partner te hebben, goede gesprekken met je kinderen, jezelf weer als waardevol zien en voelen, ontspanning en vreugde in je leven. Een Leven Vol Leven.

Het is geen rocket science

De weg is niet zwaar en moeilijk. Nee, het enige wat je nodig hebt is een volmondig ‘Ja’ tegen jezelf.

Ja, ík ben het waard om tijd en geld in mijzelf te investeren.’

Ja, ik ben volledig gecommiteerd om het deze keer echt te gaan fixen!’

Ja, ik wil me weer goed voelen, mezelf waardevol vinden en als ik in de spiegel kijk, dan zeg ik: wat ben jij mooi zeg!’

‘Wat is het fijn om ‘mij’ te zijn en wat heb ik een Leven Vol Leven!’

MAAR HÓE DOE JE DAT?!

Stap 1: Wakker worden

In de 1e fase gaat het om ‘wakker worden’. Ik ga je bewust maken van al je gedachten, gevoelens en patronen die jou belemmeren om te leven zoals je diep down wilt. Dit is een cruciale fase, als je niet weet wat er intern bij je speelt, verandert er niks!

Stap 2: Opruimen

De vrijheid ligt in je! Alle succesvolle mensen, alle wijsgeren, en zelfs de moderne wetenschap is het erover eens: de oplossing ligt in je. Alle vervelende gebeurtenissen liggen als rotte appels in je systeem opgeslagen, die halen we eruit!

Stap 3: naar voren kijken

In deze fase ont-dek je wie je echt bent en wat je echt wilt! En ik geef je een simpele en succesvolle manier waarmee je jouw verlangens concreet maakt en gaat manifesteren, zodat ze niet langer in dromenland blijven.

You Can Choose Courage,
Or You Can Choose Comfort,
But You Can Not Choose Both

– Brene Brown –

Wat Kun Je Verwachten?

Deze uitgebreide online training zit boordevol! Video’s, werkboeken, technieken, een denktest en een demo van een sessie.

20 video’s met content over stress, trauma’s, overtuigingen en mindset

15 werkboeken direct toepasbaar in jouw leven.

Je leert korte en krachtige technieken voor het opruimen van oude pijnlijke herinneringen.

Je leert hoe je nieuwe, helpende overtuigingen kunt installeren en activeren.

Je krijgt een online test naar je hoe je denkt, waardoor je bewust wordt van je denkpatronen.

Wat zit er in het aanbod?

In de online toolkit vind je leerzame video’s, overzichtelijke werkboeken, actieplannen, masterclasses en cheatsheets die je helpen op de vier belangrijkste vlakken in het leven; werk, relaties, gezondheid en geld.

Wheel of life plan

Maak een plan voor je leven en kijk dieper en specifieker naar hoe het nu gaat op gebied van werk, relaties, geld en gezondheid en waar je heen wilt. The Wheel of life helpt je doelen te stellen om de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt.

Inclusief:

 • Video The Wheel of Life
 • Actieplan The Wheel of life

Toolkit: Master the Money Mindset & Management game

Leer om betere gewoontes aan te leren en je geld beter te managen zodat je ook daadwerkelijk rijker wordt. Ontdek daarnaast de 13 grote verschillen tussen arme en rijke mensen en bepaal bij welke groep jij wilt horen.

Inclusief:

 • Masterclass Je geld beheren en laten groeien
 • Video Money Mindset & Management
 • Actieplan Money Mindset & Management
 • Cheatsheet 13 Verschillen tussen arme en rijke mensen

Toolkit: Een buitengewone gezondheid

Wil je een buitengewone gezondheid? Dan is het belangrijk om je deze 10 gewoontes eigen te maken. Zorg voor een positieve mindset, beweeg, eet gezond, zorg voor vitaminen, drink genoeg, ontstress, adem en douche koud.

Inclusief:

 • Stappenplan Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Video I – 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Video II – 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Video III – 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid
 • Werkboek 10 Gewoonten Voor Een Buitengewone Gezondheid

Toolkit: Happy you, happy others

Verbeter de relatie met jezelf om erachter te komen wat je echt belangrijk vind in het leven. Jouw kernwaarden helder hebben geeft je stabiliteit omdat je weet wat jij wilt op elk mogelijk moment.

Inclusief:

 • Training Vind Je Persoonlijke Kernwaarden
 • Video Verbeter de Relatie met Jezelf
 • Werkboek Verbeter de Relatie met jezelf
 • Cheatsheet Kernwaardenlijst

Toolkit: Succesvolle dagroutine voor ondernemers

Ontdek hoe de dagroutine er uitziet van ondernemers die succesvol zijn en pas jouw routine hierop aan. Pas je gewoontes aan zodat ook jij je leven inricht op het behalen van succes.

Inclusief:

 • Training De Succesvolle Dagroutine voor Ondernemers
 • Video De Succesvolle Dagroutine voor Ondernemers
 • Cheatsheet Een succesvolle Dagroutine
 • Keuzelijst Mijn Succesvolle Dagroutine
 • Template Een Succesvolle Dagroutine

Bonus: Cheatsheet 95 affirmaties voor meer Geluk, Geld, Liefde en Gezondheid

95 affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken op jouw pad naar meer geluk, geld, liefde en gezondheid. Door affirmaties dagelijks te herhalen ga je er daadwerkelijk in geloven en zullen er dingen in je leven veranderen. In deze cheatsheet vind je 95 voorbeelden om je op weg te helpen.

Bonus: Werkboek Affirmaties schrijven

Affirmaties zijn korte zinnetjes die voor jou van betekenis zijn en die gaan over een doel of een droom die je wilt halen. Dit werkboek helpt je om op de juiste manier affirmaties te formuleren.

Bonus: Audio Affirmaties opzeggen

Luister naar deze audio en leer hoe je op de juiste manier affirmaties moet opzeggen om te zorgen dat ze ook daadwerkelijk werken en echt voor verandering zorgen.

Inbegrepen in de Deal!

100% On demand

Je hebt altijd toegang tot de online omgeving, zodat je aan de slag kunt wanneer je maar wilt. Alles wat je leert is direct toepasbaar in jouw dagelijks leven met meteen voelbaar resultaat.

Wekelijkse begeleiding

We laten je niet zwemmen. Nee, elke twee weken is er een zoom call waarin je je vragen kunt stellen, waarin we ook live sessies doen, zodat je stappen blijft maken. 

Gegarandeerd resultaat

Velen zijn je voorgegaan en zij hebben uitzonderlijke resultaten geboekt! Ze voelen zich fantastisch en allerlei positieve dingen komen op hun pad. Dit ligt ook op jou te wachten!

What they Say?

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na mijn aankoop?
Nadat je hebt betaald, krijg je een mailtje met je inloggevens. Inloggen en go! 🙂
Voor wie is deze online training?

Voor ondernemers en ondernemende mensen die geïnteresseerd zijn in groei, gezondheid, heling, performance en zelf-optimalisatie. Ik noem ze altijd de ambitieuze aardbewoners die hun leven niet (langer) willen verconsumeren, maar bewust willen leven en willen ontdekken wat ze nu écht willen en voor eens en voor altijd afscheid willen nemen van bepaalde gedachten, gevoelens en gedrag.

Ik heb nu geen tijd, kan ik de training ook later volgen?
Jazeker! Vanaf het moment van je aankoop heb je levenslang toegang tot al het materiaal en kun je het kijken wanneer je wilt. Je hebt ook al toegang tot de masterclasses die worden gegeven.
Niet blij? Geld terug!
Heb je de training gedaan, maar je boekt geen resultaat? Geen probleem, stuur mij een mailtje en dan krijg je je geld terug.

Het is mogelijk voor jou

Wil je een Leven vol Leven? Je bent er nu klaar voor.