Ebook

Coachen als een Professional

Ontketen je coachingskracht met deze ultieme gids met 9 essentiële pijlersvoor excellente coaching. Transformeer je coachingstechnieken  – Jouw pad naar de top 10% coaches in Nederland!

Meesterlijke Coachings-State

Ontdek hoe je een ideale coachingshouding ontwikkelt, waarbij je tegelijkertijd alert en ontspannen, gecentreerd en gefocust bent.

Het Creëren van Veiligheid

Leer hoe je een veilige omgeving schept waarin je klanten zich volledig kunnen uiten voor maximale groei.

Zintuigelijke Scherpzinnigheid

Verfijn je waarnemingsvermogen om subtiele, niet-verbale signalen van je coachees te herkennen en doeltreffend te reageren.

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Koop nu voor € 7

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Herken jij jezelf?

Voel je je soms onzeker over je coachingstechnieken? Worstel je met het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving voor je coachees?

Dit E-book is jouw kans om deze uitdagingen te overwinnen en je tot een excellente coach te ontwikkelen. Als je jezelf in een van onderstaande dingen herkend, dan is dit E-book je volgende must-read.

  Frustratie over het Niet Bereiken van Jouw Volledige Potentieel als Coach

  Voel je dat er meer in je zit, maar weet je niet hoe je dat moet ontsluiten?

  Onzekerheid over Hoe Echt Contact te Maken met Je Coachees

  Worstel je om een vertrouwde omgeving te creëren waarin je coachees zich volledig openstellen?

  Het Gevoel van Vastzitten in Conventionele Coachingsmethoden

  Heb je het idee dat traditionele technieken je niet de diepgang bieden die je zoekt in je sessies?

  Ja, er is een oplossing

  “Coachen als een Professional” biedt jou diepgaande inzichten en praktische hulpmiddelen om elk aspect van je coaching te verbeteren. Van het verfijnen van je coachings-state tot het ontwikkelen van zintuigelijke scherpzinnigheid, dit boek is jouw gids naar professionele excellentie.

  Leer hoe je een flexibele en responsieve coachingshouding ontwikkelt die past bij diverse situaties. Dit stelt je in staat om je volledige potentieel te benutten en je coaching aan te passen aan de unieke behoeften van elke coachee.

  Ontdek technieken om een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren. Dit helpt coachees om zich open te stellen en stelt jou in staat om diepere, meer betekenisvolle gesprekken te voeren.

  Leer hoe je effectief kunt luisteren en empathisch kunt reageren zonder vooroordelen. Dit biedt een nieuwe benadering van coaching, ver weg van traditionele, soms beperkende methoden.

  Krijg inzicht in het identificeren en aanpakken van de werkelijke problemen achter de hulpvragen van je coachees. Dit stelt je in staat om echte, duurzame verandering en groei te faciliteren.

  Over Judith

  Ik ben Judith, gecertificeerd MBit coach, wat staat voor Multiple Brain integration Techniques, Master NLP, en getraind in systemisch werk en het ontstress-model van Live the Connection. Deze kennis gebruik ik al ruim 10 jaar in het trainen en coachen van mensen in mindset, doelgericht denken en ontstressen.

  Daarnaast ben ik schrijver van twee succesvolle E-books: ‘De 13 Gamechangers’ en ’99 Supertips voor jouw Body & Mind’ en oprichter van De Business Spardag.

  Ik geloof dat het leven niet maakbaar is, maar wel stuurbaar. Met mijn pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit heb ik dan ook al vele ondernemers geholpen naar hun next level. Ook mijn achtergrond als marketing manager zet ik hierbij in. 

  Mijn successen behaal ik door mijn doel- en resultaatgerichte benadering, waarbij ik jouw barrières snel vind en aanpak.

  – Judith –

  Wat zeggen anderen?

  Ik werk al vele jaren als coach en heb altijd de ambitie gehad om te groeien en meer te doen. Helaas kwam ik op een punt waar ik het gevoel had dat ik vast kwam te zitten. Ik had wel ideeën, maar in mijn achterhoofd zat altijd dat stemmetje ‘Ja, maar wat als’. Ik kreeg er stress van en durfde niet echt te gaan voor de dingen die ik eigenlijk heel graag wilde doen. Dankzij de toolkit van Judith werd snel duidelijk dat mijn eigen mindset me belemmerde in mijn succes. Dankzij de vele hulpmiddelen heb ik echt goede inzichten gekregen en heb ik nu meer durf om duidelijke keuzes te maken. Het heeft me echt op vele vlakken geholpen, niet alleen in mijn bedrijf, maar ook in mijn privéleven.

  Chantal Akkermans

  Ik kwam bij Judith terecht op aanraden van vrienden die zagen dat ik hulp nodig had. Mijn probleem was dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ondernemen zit in mijn bloed maar de laatste tijd merkte ik dat het me opbrandde, ik had zoveel aan mijn hoofd dat ik mijn bezieling een beetje kwijt raakte. Toen ik begon met de Toolkit begonnen dingen snel op hun plek te vallen. Ik kreeg meteen overzicht en kreeg mijn focus terug. Het resultaat is dat ik nu meer rust heb en er daarom ook meer ruimte is ontstaan voor nieuwe ideeën die ik zonder problemen kan oppakken. Ik heb meer succes en ben bovendien gelukkiger. 

  Martin de Laat

  Als startende coach vond ik het een super leerzame & inspirerende dag. Judith is een ervaren coach die je op alle facetten inzichten geeft en praktische tools aanreikt. Doordat je met gelijkgestemde de training volgt ben je ook op die manier nog waardevolle informatie met elkaar aan het delen. Een aanrader!

  Angelique Voskuilen

  Niet-goed-geld-terug garantie

  Deze mini investering in jezelf is het 100% waard en daar ben ik zo zeker van dat ik een tevredenheidsgarantie geef.

  Dit ebook is voor jou als coach om je tot een excellente coach te ontwikkelen. Mocht het E-book niet zijn wat je zocht dan kun je dit per mail aangeven en stort ik je aankoop bedrag terug. 

  Veelgestelde vragen

  Vindt hier het antwoord op veelgestelde vragen over de Jouw Unieke Succes Toolkit 

  Voor wie is dit E-book bedoeld?

  Dit E-book is een essentiële bron voor:

  1. Beginnende Coaches:
   • Voor diegenen die net hun reis in de coachingwereld zijn begonnen en op zoek zijn naar een solide fundament en bewezen methodes om hun vaardigheden te ontwikkelen.
  2. Ervaren Coaches:
   • Voor coaches die al enige ervaring hebben, maar streven naar verdere professionalisering en verdieping van hun coachingstechnieken.
  3. Coaches die Aspireren tot Topniveau:
   • Dit boek is ideaal voor coaches die zich willen onderscheiden in de branche en zich willen voegen bij de top 10% van coaches in Nederland, door hun vaardigheden en effectiviteit naar een exceptioneel niveau te tillen.
  4. Professionals in Verwante Velden:
   • Psychologen, therapeuten, HR-professionals, en andere begeleiders die hun begeleidingsvaardigheden willen verbeteren en hun aanpak willen verrijken met geavanceerde coachingstechnieken.
  5. Zelfverbeteraars en Levenslange Leerlingen:
   • Individuen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en de principes van coaching willen toepassen in hun eigen leven of in hun professionele praktijk.
  6. Leidinggevenden en Managers:
   • Voor managers en leidinggevenden die effectieve coachingstechnieken willen integreren in hun leiderschapsstijl om hun teams te inspireren en te motiveren.

  Dit E-book is niet alleen een gids voor het verbeteren van coachingstechnieken; het biedt ook diepgaande inzichten en strategieën die van toepassing zijn op diverse aspecten van persoonlijke en professionele groei. Het is ontworpen om lezers te inspireren, te motiveren en hen te voorzien van de gereedschappen die nodig zijn om een uitzonderlijke coach te worden, die daadwerkelijk een positieve impact heeft op het leven van anderen.

  Waarom maar 7 euro?

  Ik ben op een missie om het niveau van coaches te verbeteren en omhoog te halen. Iedereen moet het recht hebben om zijn of haar niveau omhoog te tillen en een excellente coach te worden. Daarom bied ik dit aan voor een extreem lage prijs, zodat elke coach zich kan ontwikkelen tot EXCELLENTE COACH.

  Wat krijg ik precies?

  Na de betaling ontvang je een mail met het complete E-book.

  Welke betaalmethodes zijn er?

  Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal of Creditcard. Je kunt jouw gewenste betaalmethode kiezen. De betaling loopt via een beveiligde en versleutelde verbinding.

  Niet goed, geld terug?

  Zeker, ik ben er 100% van overtuigd dat dit E-book je gaat helpen. Als het niet is wat je had verwacht, geef het binnen 7 dagen aan en ik geef je jouw geld terug.

  Wat als ik nog een onbeantwoorde vraag heb?

  Heb je interesse in het E-book, maar heb je nog een vraag? Of stond jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar judith@oys.nlik mail je binnen 2 werkdagen terug.

   

  Koop nu voor € 7

  Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie