Het Dankbaarheidsdagboek: voor ondernemers die nog meer vreugde, geluk & overvloed in hun leven willen aantrekken.

De kracht van een dankbaarheidsdagboek

In ons dagelijkse leven zitten veel waardevolle momenten ‘verstopt’ en daardoor zien we ze niet altijd. Wanneer je deze momenten gericht gaat opzoeken en gaat zien als cadeautjes, zal dat ervoor zorgen dat je je een dankbaar mens gaat voelen.

‘Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk’

 

Het is ongelooflijk hoeveel onderzoek hiernaar is gedaan en wetenschappelijk bewijs is gevonden van de effecten van deze toch zo simpele en ‘onschuldige’ bezigheid. De eerste publicatie stamt uit 1968, waarna dankbaarheid veel aandacht kreeg binnen de positieve psychologie. Ik ben blij met de wetenschappelijke onderbouwing, want hierdoor is dankbaar doen definitief uit de ‘zweverige’ hoek gehaald.

Als je je verdiept in de werking van je brein, is het logisch verklaarbaar. Het heeft alles te maken met neuroplasticiteit, het vermogen van de hersenen om te herstellen en nieuwe neuronale paden aan te leggen. Maar laten we niet te technisch worden.

Wat echt belangrijk is: het is bewezen dat mensen die dagelijks dankbaarheid beoefenen, zich gelukkiger voelen, positiever in het leven staan, empathischer zijn, meer tevreden zijn, meer in het hier en nu leven, minder stress ervaren, gezonder zijn en diepere connecties hebben met hun Loved Ones.

Feel Your Gratitude

Het is bewezen: mensen die elke dag opschrijven waar ze dankbaar voor zijn, zijn empathischer, gelukkiger en staan positiever in het leven. Niet voor niks geef ik al mijn klanten deze beoefening van dankbaarheid als huiswerk mee.

In slechts een paar minuten per dag kun je met deze gewoonte je leven op een positieve manier veranderen.

216 pagina’s voor ruim 6 maanden aan schrijfruimte.

met inspirerende quotes en leeslint.

in mooie, witte, geschenkdoos met magneet.

Prachtig cadeau voor jezelf, je loved ones, maar ook voor je medewerkers, je klanten & relaties. Ze zullen je dankbaar zijn ☺️.

Wat anderen zeggen

Own Your Success

Bij Own Your Success draait alles om jou. Wij zijn er voor ondernemers die mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel willen groeien. Wij hebben de expertise in huis om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken.

Dit betekent training en coaching die jouw succes, liefde, vreugde en gezondheid grandioos verhoogt. Want we weten dat jij veel meer in je hebt dan dat je denkt! Ons gepassioneerde team staat voor je klaar om samen met jou de reis te gaan maken!