BUDDY UP

February 17, 2017

Heb je voor jezelf een doel gesteld? Een doel op het gebied van je gezondheid, op financieel gebied, je werk of relatie? Buddy up. Vind iemand die een soortgelijk doel heeft.

Het helpt om er samen over te praten. Wat gaat er met name goed of waar loop je tegenaan? Als je een dipje hebt, is je buddy er om je er weer uit te halen en andersom ben jij er voor je buddy. Je kunt samen subdoelen stellen en het samen vieren wanneer je deze gehaald hebt. Veel leuker dan alleen, toch?

Nog een reden om dit te doen: succesvolle mensen ‘buddy’en up’. Je kunt het o.a. lezen in mijn blog ‘Wat doen succesvolle mensen’. Ze doen eigenlijk 2 dingen hierin:

  1. Ze bewandelen hun pad nooit alleen, ze maken gebruik van de expertise of diensten van een ander. Ze schromen ook niet om om hulp te vragen; vaak vinden mensen het juist heel leuk als je hen om hulp vraagt. Dus als je echt gecommitteerd bent aan je doel, ga het dan niet in je eentje doen, zorg dat je een groep mensen om je heen bouwt die jou kunnen helpen.
  2. Ze maken regelmatig gebruik van een coach. Soms een life coach, soms een business coach of personal trainer, net wat ze op dat moment nodig hebben. Een coach zorgt vaak voor een versnelling in je leerproces of kan een belemmerende overtuiging wegnemen, zodat je jouw doel gaat halen.

Laatst was ik op zoek naar een hardloop-buddy. Ik heb op Facebook een oproep gedaan en geschreven wat mijn looptijden zijn en wat mijn hardloopdoel voor 2017 is. Nu loop ik al enkele weken samen met iemand en ik kan je vertellen, samen loopt het een stuk fijner!

0 Comments

6 TIPS VOOR SUCCESVOLLE AFFIRMATIES

6 TIPS VOOR SUCCESVOLLE AFFIRMATIES

Oprah Winfrey, Bill Gates, Jim Carrey, Will Smith, Tiger Woods, Richard Branson en vele anderen doen ‘het’. Ze gebruiken affirmaties en bevestigen dat het hen hielp om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Deze grote namen hebben hun missie kraakhelder, ze weten...

Lees meer
NEGATIEVE GEDACHTEN OMBUIGEN, TWEE KRACHTIGE MANIEREN

NEGATIEVE GEDACHTEN OMBUIGEN, TWEE KRACHTIGE MANIEREN

Ik wil je graag een formule uitleggen die je helpt als je last hebt van negatieve gedachten.Een belangrijke oorzaak van negatieve gedachten kunnen onze belemmerende overtuigingen zijn. De reden maakt voor nu even niet uit, deze formule werkt.Het werkt op elk gevoel...

Lees meer
DE 11 OVEREENKOMSTEN VAN SUCCESVOLLE MENSEN

DE 11 OVEREENKOMSTEN VAN SUCCESVOLLE MENSEN

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik dit blog heb gepubliceerd en door alle nieuwe wijsheid die ik ondertussen heb opgedaan 😬 , is het hoog tijd voor een update. Laat ik beginnen om de definitie van succes aan dit artikel toe te voegen en gelijk waag ik me dan...

Lees meer