DON’T LET

PERFECT

BECOME THE

ENEMY OF

PROGRESS

GET INSPIRED

THEY MADE IT HAPPEN

Dennis

De reden waarom ik bij Judith in coaching ben gegaan, is dat ik graag iedere dag mezelf wil verbeteren.

Deze coachings hebben mij opgeleverd dat ik heel concreet weet waar ik naartoe wil en alles in me heb om dat doel te bereiken. Ik heb de sessies met Judith ervaren als relaxed en zéér doelgericht.

Arnon

International Speaker, Peak Performance Trainer and Business Mentor

Judith has a BIG heart & is committed to the success of others. Her energy, kindness & willingness to help other succeed is in her DNA.

I highly recommend you connect with her.

Alinda

Judith is een hele inspirerende vrouw, die je op een andere manier naar jezelf en naar je omgeving laat kijken. Ik heb haar gevraagd mij te coachen omdat ik moeite had prioriteiten te stellen in een voortdurend veranderende baan/werkomgeving.

Judith leerde mij op een bijzonder effectieve manier wat voor mij belangrijk is, hoe ik meer tijd en rust kan creëren. Een zeer waardevolle ervaring!

Sven

Wat een training voor veranderingen in je leven kan brengen!

Judith heeft mij kunnen helpen en laten inzien wat er bij mij in disbalans was. Het omzetten van de gewoontepatronen geeft mij positieve energie en mindset. Hierdoor gaat het zowel in mijn sport, werk en privé-leven allemaal een stuk makkelijker.

Roosmieke

Topsporter

Ik ben nu 4 keer bij Judith geweest en merk al veel verschil qua mindset in positieve zin. Echt super!

Doordat ik regelmatig in het buitenland ben, is het plannen van een afspraak niet heel makkelijk. Toch heeft Judith altijd een plekje voor mij. Ik kan de dingen die ik heb geleerd (bijna) altijd meteen toepassen tijdens de trainingen en wedstrijden. Ik hoop dat wij samen tot een nog hoger niveau kunnen komen.

Rikkert

Eigenaar RI-Events

Enthousiasme is mijn kracht, maar ook mijn grootste valkuil. Samen met Judith heb ik gezocht naar een goede balans tussen mijn bedrijf, privéleven en studie. En hoe ik hierbij mijn energie en enthousiasme het effectiefst in kan zetten. Nu kan ik effectiever werken en bewuster genieten.

Mathijs

Topsporter Nederlands team Teamgym

De topsport verlangt niet alleen het maximale van je lichaam, maar ook continu van je geest. Juist dit laatste is wellicht het belangrijkste wat het verschil kan maken voor elke tak van sport op hoog niveau. De druk die de sport veroorzaakte en vooral het perfectionisme dat ik mezelf oplegde, maakte dat ik niet het maximale uit mijn sport kon halen.

Judith wist feilloos te achterhalen waar bij mij de blokkade zat en gaf mij direct praktische handvatten om op een positieve manier om te gaan met mijn angst die voortvloeit uit mijn perfectionisme.

Loïs

Zangeres

Als zangeres zing ik in coverbands, daarnaast schrijf en zing ik ook mijn eigen liedjes. Dit zijn autobiografische nummers, waarbij ik vaak problemen had met het controleren van mijn emoties tijdens het zingen.

Door Judith heb ik geleerd om deze oncontroleerbare emotie om te zetten in een positief en krachtig gevoel. In plaats van mij te verliezen in een emotioneel nummer, sta ik nu blij en trots op het podium!

Hilde

Eigenaar Plein 12

Als drukbezet persoon ben ik vaak met van alles bezig behalve mijzelf. Ik had onrust en was het overzicht kwijt. Dit maakte dat ik ook mijn zelfvertrouwen op persoonlijk vlak begon te verliezen.

Judith gaf mij het gevoel dat zij hierin de juiste sparringspartner kon zijn. En dat was ze!

Ze heeft bij mij rust gecreëerd, zowel zakelijk als privé en heeft mij middels een persoonlijke benadering tot een hoger niveau gebracht. Ik ben haar super dankbaar dat ik nu zelfverzekerder ben en niet snel meer uit het veld te slaan ben. Heel belangrijk om dit in balans te hebben.

Tessa

Meeting & Event Manager Van der Valk

Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de hotelschool, daarna ben ik fulltime in dienst gegaan bij ons familiebedrijf waar ik zoekend was naar mijn interesses en passie.

Ik kwam in contact met Judith en zij heeft me geleerd om achter het stuur te zitten van mijn eigen leven. Ze heeft me waardevolle tips gegeven voor mijn zelfvertrouwen, keuzes leren maken en doelen te stellen. Na een aantal sessies hebben we veel vooruitgang geboekt.

Binnen het bedrijf doe ik nu wat ik erg leuk vind. Ik ben veranderd in functie, waar ik verantwoordelijk ben voor de organisatie van de Meetings & Events in een groot hotel. Hier ben ik erg trots op!

Debbie

Al jaren lang had ik last van de gevolgen van een moeizame jeugd. Inmiddels was ik voor een tweede keer bij een psycholoog beland en boekte hier weinig tot geen vooruitgang. Toen ben ik in het coachingsprogramma van Judith gestapt.

Wat ontzettend fijn was dat ik al na twee sessies merkte dat ik anders tegen zaken begon aan te kijken en mij positiever voelde. De kennis en inzichten die Judith mij gaf hebben mijn leven veranderd. Ook voelde zij tijdens de sessies goed aan waar ik op dat moment behoefte aan had en past er haar programma op aan. We stelden samen doelen op, waarbij ik als mijn hoogste doel gelukkig zijn stelde.

Ik ben ontzettend blij dat ik het coachingstraject bij Judith gevolgd heb, want ik heb mijn doel, het behalen van geluk bereikt. Vol trots kan ik nu zeggen: “I commit to happiness!”

Your Past Does Not Equal Your Future

“Judith is een knappe vrouw die weet waarover ze spreekt. Ze opende een wereld die voor mij totaal onbekend was. Na haar training behaal je zeker resultaten.”

 

Geert. Ondernemer

BLIJF GEÏNSPIREERD

en bekijk mijn blog.

Lees verder!

DANKBAARHEID

Je dankbaar voelen maakt je gelukkiger. Bestel hier je dankbaarheidsboekje.

GRATIS E-BOEK

Download het gratis e-boek en word zelf binnen no-time succesvol.

CONTACT OPNEMEN

Mijn deur staat altijd open.
Kom gerust langs voor een kopje koffie of neem contact met mij op.