HEY, IK BEN JUDITH

Sinds 5 jaar ben ik ondernemer, investeerder en train & coach ik mensen in mindset, doelgericht denken en ontstressen. Daarnaast ben ik schrijver van 2 succesvolle E-books: de 13 gamechangers en 99 Supertips voor jouw Body & Mind.

- Judith

HEY, IK BEN JUDITH

Sinds 5 jaar ben ik ondernemer, investeerder in vastgoed, expert in mindset, doelgericht denken en ontstressen, schrijver van 2 succesvolle E-books: de 13 gamechangers en 99 Supertips voor jouw Body & Mind.

- Judith

make your step

GET YOUR ON A LEVEL 10!

get your life on a level 10!

Al ruim 8 jaar verdiep ik me in mindset-management en het inslijpen van nieuwe, ondersteunende gewoonten in denken en doen.

Ik kreeg het meesterlijke inzicht: Je leven creëer je zelf en als je niet tevreden bent, moet je zelf in beweging komen! Dit inzicht begreep ik niet alleen, ik voelde het ook!

Al jouw resultaten worden voor 80% bepaald door die grijze massa tussen je oren en maar voor 20% door je skills. En toch stoppen we veel meer tijd en geld in het ontwikkelen van competenties en vaardigheden.

Ga eerst aan de slag met je innerlijke mentaliteit, je mindset, die 80%, veel belangrijker, en weet je, die vaardigheden komen dan meestal ook veel beter uit de verf.

Mindset seperates the best from the rest
Over Judith

hoe het voor mij begon

Ongeveer 9 jaar geleden is NLP op mijn pad gekomen en heb ik de basistraining gevolgd. Al bij blok 1 ging er een wereld voor mij open en vroeg ik mij werkelijk af: 'waarom leren we dit niet op school?'

Bij blok 3 wist ik het: dit moet iedereen weten! Ondertussen vroeg mijn inner circle ook hoe het kwam dat het zó goed met mij ging, dat ik in positieve zin was veranderd. Het viel vooral op, omdat ik net een scheiding achter de rug had en meestal doe je dan niet zo vrolijk en bruis je niet van het zelfvertrouwen. Ik wel en dit kwam door NLP.

KUN JE MIJ OOK HELPEN?

Mensen kwamen naar me toe en vroegen of ik hen ook kon helpen. En zo is het begonnen, met coachings in mijn woonkamer. Ik ben mensen gaan coachen, omdat ze mij benaderden.

DAN BEN JE INEENS ONDERNEMER

Mijn toenmalige werkgever zei: wordt het niet eens tijd om een kvk’tje te gaan halen. Niet lang heb ik met die gedachten gespeeld en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Door verdere scholing en verdieping groeide m’n expertise op het gebied van onze innerlijke wereld en behaalde ik hele goede resultaten bij mijn klanten.

Mijn interesse voor mensen die succesvol zijn groeide. Zij blijken expert te zijn in het behalen van hun doelen door doelgericht denken en het inslijpen van nieuwe gewoonten, die hun ondersteunen. Zo bereiken zij een gelukkig en succesvol leven.

Het menselijk brein is zó krachtig en geeft ons alle mogelijkheden om de persoon te worden, die we diep van binnen al zijn en het leven te creëren dat we het liefst willen leiden.

Dat pad heb ik gevonden en kan ik jou ook leren.

judit kaart coach single moeders met onderneming

OWN YOUR SUCCESS

Daar waar je nu staat, komt door de beslissingen die je tot nu toe in je leven hebt genomen.

En het goede nieuws is:

jij kunt het ook veranderen en je leven die wending geven waar je nu zo naar op zoek bent.

Gelukkiger zijn met jezelf, je relatie, succesvoller in je werk, je gezondheid en een betere financiële situatie.

Jij kunt dit bereiken en ik kan je hierbij helpen.

Ik geef je tools, nieuwe inzichten én het belangrijkste, ik reik je methodes aan om het toe te passen en wel direct.

Ik houd niet van ellenlange trajecten, want je tijd is je leven.

Ik ga voor snelle resultaten, effectief en meetbaar.

- Judith