HEY, IK BEN JUDITH

Moeder van een fantastische zoon, acht jaar geleden gescheiden en sinds vijf jaar ondernemer, spreker, investeerder en mindset expert.

- Judith

HEY, IK BEN JUDITH

Moeder van een fantastische zoon, acht jaar geleden gescheiden en sinds vijf jaar ondernemer, spreker, investeerder en mindset expert.

- Judith

make your step

GET YOUR ON A LEVEL 10!

get your life on a level 10!

Vlak na mijn scheiding ben ik me gaan verdiepen in mindset-management en het inslijpen van nieuwe, ondersteunende patronen in denken en doen.

Ik kreeg het meesterlijke inzicht: Je leven creëer je zelf en als je niet tevreden bent, moet je zelf in beweging komen! Dit inzicht begreep ik niet alleen, ik voelde het ook!

Ik ben in mijzelf gaan investeren, doelen gesteld, in actie gekomen. Nee, niet op de bank blijven zitten. Dingen doen, uit m'n comfortzone, vallen, maar ook weer opstaan.

Al jouw resultaten worden voor 80% bepaald door die grijze massa tussen je oren en maar voor 20% door je skills. En toch stoppen we veel meer tijd en geld in het ontwikkelen van competenties en vaardigheden.

Ga eerst aan de slag met je innerlijke mentaliteit, je mindset, die 80%, veel belangrijker, en weet je, die vaardigheden komen dan meestal ook veel beter uit de verf.

Own your success klantbeoordeling - Debbie

Mindset is what separates
the best from the rest

Over Judith

hoe het voor mij begon

Ik droomde al jaren over het hebben van mijn eigen bedrijf en heel lang heb ik het niet gedurfd. Hoe dan? Waarin dan? Kan ik dat wel? Totdat ik ging scheiden. Als moeder van een zoontje van toen drie jaar brak er een onzekere, emotionele periode aan, maar niet voor lang. Al na een paar maanden besloot ik dit als een kans te gaan zien. Ik kan nog een moment herinneren dat ik echt voelde dat de wereld aan mijn voeten lag. Nu kan alles, dacht ik, ik kan elke keuze maken die ik wil. Er kwamen nieuwe dingen op mijn pad en mijn besluit om een NLP-opleiding te volgen was echt de kentering in mijn leven. Er ging een wereld voor mij open! Hier wilde ik meer van weten, veel meer.

mijn status als gescheiden moeder

In de jaren vlak na mijn scheiding heb ik naast mijn NLP opleidingen veel trainingen gevolgd en ik genoot van mijn groei. Elke training, opleiding of workshop genoot ik van de nieuwe inzichten en het toepassen hiervan.

Mensen om mij heen kwamen naar mij toe en vroegen hoe het kwam dat het zo goed met mij ging, want dat paste niet bij mijn nieuwe ‘status’ als gescheiden moeder. Ik kreeg vragen van mensen of ik hen ook kon helpen.

EN DAN BEN JE INEENS ONDERNEMER

Zo is het begonnen, ik ben mensen gaan coachen, omdat ze mij benaderden. Mijn toenmalige werkgever zei: wordt het niet eens tijd om een kvk’tje aan te gaan vragen. Niet lang heb ik met die gedachten gespeeld en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En dan ben je ineens ondernemer.

Ondertussen groeide m’n expertise op het gebied van onze innerlijke processen en behaalde ik hele goede resultaten bij mijn klanten.

En mijn interesse voor mensen die succesvol zijn groeide. Zij blijken expert te zijn in het formuleren van doelen, doelgericht denken en het inslijpen van nieuwe gewoonten, die hun doelen en dromen ondersteunen. Zo bereiken zij een gelukkig en succesvol leven.

Door al mijn opleidingen weet ik dat het menselijk brein zó krachtig is en ons alle mogelijkheden geeft om de persoon te worden, die we diep van binnen al zijn en het leven te creëren dat we het liefst willen leiden.

Dat pad heb ik gevonden en ik wil het jou ook graag leren.

judit kaart coach single moeders met onderneming

OWN YOUR SUCCESS

Daar waar je nu staat, komt door de beslissingen die je tot nu toe in je leven hebt genomen.

En het goede nieuws is:

jij kunt het ook veranderen, verbeteren, of je leven die wending geven waar je nu zo naar op zoek bent.

Gelukkiger zijn met jezelf, je relatie, succesvoller in je werk, je gezondheid en je financiële situatie.

Ja, jij moet het doen en ik kan je helpen.

Ik geef je tools, nieuwe inzichten én het belangrijkste, ik reik je methodes aan om het te gaan toepassen, en wel direct.

Ik houd niet van ellenlange trajecten, want je tijd is je leven. Snelle resultaten, effectief en meetbaar.

- Judith

HAAL JIJ UIT JEZELF?

Haal jij echt alles uit jezelf?

Bekijk mijn blog en blijf geïnspireerd.
Vind jouw weg naar een gelukkiger en succesvoller leven!