mindset training

GRATIS ONLINE MASTERCLASS
        – DE MAGIE VAN DOELEN –

4 maart van 19.30 – 20.45 uur

In 1 woord samengevat TOP. Door deze masterclass leerde ik hoe ik mijn doelen kan bereiken en wat mij daarin tegenhoudt. Het heeft me veel inzichten gegeven waardoor ik nu verder kan. Blij mee! Judith is to the point en vrij direct, daar hou ik van. Geen langdradig verhaal, maar wat er nodig is vooruit te komen. Hier kan ik tenminste wat mee!

Yvonne

Per toeval kwam ik op de site van Judith en zag de waanzinnige tekst; De magie van doelen. Aangezien ik op dit moment met teveel doelen bezig ben en het overzicht een beetje kwijt was dacht ik; dit is wat ik nodig heb!! Super leuke interactieve live masterclass met opdrachten en vooral veel zelf nadenken. Thanks Judith!

Rianne

In de korte tijd van 1,5 uur heeft Judith mij duidelijk kunnen maken dat het belangrijk is dat je positief naar je doelen blijft kijken en dat als je een keer een stapje de verkeerde richting op gaat je het door het positief te blijven bekijken, het doel weer gemakkelijker in het oog krijgt.

Wat ik heb geleerd tijdens deze masterclass is dat je ook je successen mag vieren, door middel van een begin meetpunt en een meetpunt later in de weg naar het doel zie je toch dat je groeit. Ondanks dat het voor jezelf kan lijken dat er niks gebeurt. Ik kijk heel positief terug naar dit webinar.
Jacqueline

Gewoon een leuk leven hebben is prima, maar nu je hier toch bent

maak het dan maar fantastisch!