Own Your Success

 

Voor ondernemers die vooruit willen!

Jaar ervaring

Downloads E-Boek

Trouwe volgers

Own Your Success

 

Voor ondernemers die vooruit willen!

Jaar ervaring

Downloads E-Boek

Trouwe volgers

Creëer een buitengewone doorbraak in je persoonlijke en zakelijke leven

Wanneer een bedrijf in een groei- of veranderfase zit, dan is dat voor veel ondernemers niet altijd de leukste en gemakkelijkste fase. Stress, chaos en onzekerheid horen bij deze periode, maar halen niet het beste in je naar boven.

Ze ervaren dat er een flink beroep wordt gedaan op hun mentale weerbaarheid, met het risico dat door stress de verkeerde keuzes worden gemaakt, teveel uren worden gewerkt, de vermoeidheid toeneemt en de balans tussen werk en privé ontglipt.

Ik help ondernemers met het verbeteren van hun mindset, mentale rommel van vroeger op te ruimen en ongewenste patronen te doorbreken. Daarvoor boeken ze winst op alle fronten: een leukere partner, ouder, vriend en ondernemer worden, die fitter en blijer is en daardoor de wereld een beetje mooier maakt.

ONTDEK IN 30 MINUTEN JOUW PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE DOORBRAAK

 

Wil jij:

– kraakhelder hebben wat jouw werkelijke persoonlijke en zakelijke missie is, zodat je jezelf verkeerde keuzes en dus heel veel tijd en frustratie bespaart.
– je stresslevel meer dan halveren, waardoor je jouw aandacht, focus en effectiveit verdubbelt!
– een doel- en actiegericht groeiplan, om je persoonlijke en zakelijk doelen te bereiken!
– je mentale rommel uit je verleden opruimen, zodat je rust en ontspanning brengt in je lijf en leven!

Persoonlijke ontwikkeling blog

DE 11 OVEREENKOMSTEN VAN SUCCESVOLLE MENSEN

DE 11 OVEREENKOMSTEN VAN SUCCESVOLLE MENSEN

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik dit blog heb gepubliceerd en door alle nieuwe wijsheid die ik ondertussen heb opgedaan 😬 , is het hoog tijd voor een update. Laat ik beginnen om de definitie van succes aan dit artikel toe te voegen en gelijk waag ik me dan...

TRAP NIET IN DEZE 5 VALKUILEN!

TRAP NIET IN DEZE 5 VALKUILEN!

Laat ik aftrappen door te zeggen: dit blog bevat geen rocket science. Je weet dit allemaal al. De grote vraag is: pas je het ook toe? Het is soms goed om wetenschap opnieuw tot je te nemen, simpelweg omdat je er nu klaar voor bent of omdat je het nu goed kunt...

26 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

26 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

Deze vragenlijst helpt je om positief op 2020 terug te kijken De eerste tien dagen van 2021 zijn gedaan.  Je kunt dus wel zeggen dat we echt begonnen zijn. Waarschijnlijk heb je je werkritme alweer gevonden, al zal dit ritme duidelijk anders zijn dan een jaar geleden....

Over Judith

Judith is gecertificeerd MBit coach, wat staat voor Multiple Brain integration Techniques. Mega krachtige technieken om je snel van je sores af te helpen en je persoonlijk te ontwikkelen.
Verder is zij Master NLP, is getraind in systemisch werk en het onstress-model van Live the Connection.
Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar en dat is precies waar Judith jouw fantastisch goed bij kan helpen. Ze is een pragmatisch, energieke trainer en coach, die al veel ondernemers naar hun next level heeft geholpen. 
Haar achtergrond als marketing manager zet ze ook in, om haar klanten ook op dat vlak verder te helpen.

Judith heeft een echte hands-on mentaliteit en boekt successen door haar doel- en resultaatgerichte benadering, waarbij ze jouw barrières snel vindt en aanpakt.

In 1 woord samengevat TOP.
Judith is een krachtige vrouw, die goed naar je gevoel luistert en de juiste tools geeft. Bij de eerste ontmoeting geeft ze je al een warm en vertrouwd gevoel en dit zet zich door in jouw ontwikkeling.De tools die Judith mij heeft aangereikt pas ik dagelijks toe op mijn werk.

Henny

Wat een training voor veranderingen in je leven kan brengen!
Judith heeft mij kunnen helpen en laten inzien wat er bij mij in disbalans was. het omzetten van patronen geeft mij positieve energie en mindset. Hierdoor gaat het zowel in mijn sport, werk en privé-leven allemaal een stuk makkelijker.

Sven

De reden waarom ik bij Judith in coaching ben gegaan, is dat ik graag iedere dag mezelf wil verbeteren.
Deze coachings hebben mij opgeleverd dat ik heel concreet weet waar ik naartoe wil en alles in me heb om dat doel te bereiken. Ik heb de sessies met Judith ervaren als relaxed en zéér doelgericht.

Dennis

Als drukbezet persoon ben ik vaak met van alles bezig behalve mijzelf. Ik had onrust en was het overzicht kwijt. Dit maakte dat ik ook mijn zelfvertrouwen begon te verliezen.
Judith heeft bij mij rust gecreëerd, zowel zakelijk als privé en heeft mij tot een hoger niveau gebracht. Ik ben haar super dankbaar dat ik nu zelfverzekerder ben en niet snel meer uit het veld te slaan ben. Heel belangrijk om dit in balans te hebben.

Hilde

Judith is een hele inspirerende vrouw, die je op een andere manier naar jezelf en naar je omgeving laat kijken. Ik zat in een voortdurend veranderende werkomgeving en had moeite prioriteiten te stellen. Judith leerde mij op een bijzonder effectieve manier wat voor mij belangrijk is, hoe ik meer tijd en rust kan creëren. Een zeer waardevolle ervaring!

Alinda

Op een heel rustige en prettige manier prikte Judith door mijn aanvankelijke scepsis heen en zette zij mij op het juiste spoor.
De waardevolle tips zorgden ervoor dat ik een positieve mindset ontwikkelde, waardoor ik vol overtuiging kon kiezen voor het voortzetten van mijn bedrijf en met succes! Inmiddels ben ik een jaar verder en ervaar nog iedere dag de positieve invloed van deze training.

Annette

Gratis E-boek Own Your Success

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK DE ''13 GAMECHANGERS''