HAAL JIJ
ECHT ALLES
UIT JEZELF?

BOEK JOUW
PRIVATE COACHING

De grote vraag van mijn klanten is hóe

krijg ik balans in mijn leven, word ik zelfverzekerd, durf ik ‘nee’ te zeggen, volg ik mijn eigen pad, kan ik makkelijker besluiten nemen, kom ik erachter wat ik echt wil, heb ik rust in mijn lijf en hoofd, stop ik negatieve gedachten?

  Het is eigenlijk heel simpel, je doorloopt drie fases en je bent er!

ZIEN

Meten is weten, dus er is maar 1 juiste stap waarmee we gaan beginnen en dat is weten waar je nu staat, noem het een nulmeting.

Daarna kunnen we veel makkelijker je doelen kiezen, je blokkades hierbij opsporen, bepalen wat je nodig hebt om daar te komen en je voortgang meten.

Deze nulmeting gaat ook om bewustwording, want iets wat je niet weet, kun je niet verbeteren of ontwikkelen.

SCHRAPPEN

Op een scheve constructie kun je niet bouwen, dus gaan we eerst opruimen en zorgen dat je verlost bent van alles wat jou niet meer helpt.

Welke ballast zeul je al jaren met je mee en wil je al zo lang van bevrijd zijn? 

Wat ben je de afgelopen jaren over jezelf gaan geloven wat niet waar is, maar wel allesbepalend is voor hoe jij je elke dag voelt, wat je doet en wat je bereikt in het leven. 

 

 

GROEIEN

Nu wordt het leuk, want nu gaan we bouwen!

Je leert hoe je een positieve mindset krijgt, hoe je van negatieve gedachten afkomt, wat je echt belangrijk vindt, op je diepste niveau, waardoor het veel makkelijker is om te ontdekken wat je echt wilt.

We gaan aan de slag met je dromen en doelen en je leert hoe je belemmerende gewoonten kunt inruilen voor gewoonten die jou helpen je doelen makkelijker te halen. 

 

Wat anderen hierover zeggen.

In 1 woord samengevat TOP.
Judith is een krachtige vrouw, die goed naar je gevoel luistert en de juiste tools geeft. Bij de eerste ontmoeting geeft ze je al een warm en vertrouwd gevoel en dit zet zich door in jouw ontwikkeling.De tools die Judith mij heeft aangereikt pas ik dagelijks toe op mijn werk.

Henny

Wat een training voor veranderingen in je leven kan brengen!
Judith heeft mij kunnen helpen en laten inzien wat er bij mij in disbalans was. het omzetten van patronen geeft mij positieve energie en mindset. Hierdoor gaat het zowel in mijn sport, werk en privé-leven allemaal een stuk makkelijker.

Sven

De reden waarom ik bij Judith in coaching ben gegaan, is dat ik graag iedere dag mezelf wil verbeteren.
Deze coachings hebben mij opgeleverd dat ik heel concreet weet waar ik naartoe wil en alles in me heb om dat doel te bereiken. Ik heb de sessies met Judith ervaren als relaxed en zéér doelgericht.

Dennis

Als drukbezet persoon ben ik vaak met van alles bezig behalve mijzelf. Ik had onrust en was het overzicht kwijt. Dit maakte dat ik ook mijn zelfvertrouwen begon te verliezen.
Judith heeft bij mij rust gecreëerd, zowel zakelijk als privé en heeft mij tot een hoger niveau gebracht. Ik ben haar super dankbaar dat ik nu zelfverzekerder ben en niet snel meer uit het veld te slaan ben. Heel belangrijk om dit in balans te hebben.

Hilde

Judith is een hele inspirerende vrouw, die je op een andere manier naar jezelf en naar je omgeving laat kijken. Ik zat in een voortdurend veranderende werkomgeving en had moeite prioriteiten te stellen. Judith leerde mij op een bijzonder effectieve manier wat voor mij belangrijk is, hoe ik meer tijd en rust kan creëren. Een zeer waardevolle ervaring!

Alinda

Op een heel rustige en prettige manier prikte Judith door mijn aanvankelijke scepsis heen en zette zij mij op het juiste spoor.
De waardevolle tips zorgden ervoor dat ik een positieve mindset ontwikkelde, waardoor ik vol overtuiging kon kiezen voor het voortzetten van mijn bedrijf en met succes! Inmiddels ben ik een jaar verder en ervaar nog iedere dag de positieve invloed van deze training.

Annette

Hoe verloopt dit traject en wat is je investering?

Dit is wat we gaan doen

 

Zes 1-op-1 sessies van anderhalf uur

Methode Zien – Schrappen – Groeien

Van probleemgericht naar doelgericht

 

Belemmerende overtuigingen ombuigen

Dit is je resultaat

 

Positieve en veerkrachtige mindset

Sterk zelfbeeld en veel zelfvertrouwen

Heldere doelen met actieplan