OWN YOUR SUCCESS

JOUW MINDSET

COACH TIEL

Wil jij onderzoeken wat Coach Tiel voor jou kan betekenen?

Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in! 

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan trainen en coachen op het gebied van mindset, doelgericht denken en ontstressen, dan ben je bij Judith Kaart van Own Your Success aan het juiste adres voor jouw coach Tiel!

Own Your Success is een bedrijf dat gespecialiseerd is in persoonlijke groei en door haar expertise op het gebied van brein-management en jarenlange ervaring heeft Judith een methode ontwikkeld, die zorgt voor snelle en blijvende verandering. Verandering in mindset, gevoel, eigenwaarde, zelfvertrouwen en gedrag.

Specialisaties coach Tiel

Daadkracht, Perfectionisme, Pleasers, Balanszoekers, Persoonlijk leiderschap, Keuzes maken, Assertiviteit, Work-life balance, Burn-out, Stress, Uitstelgedrag, Doelen, Twijfelaars, Faalangst, Heroriëntatie.

Aanpak coach Tiel

Doelgericht, betrokken, duurzaam, veilig, effectief, integer, energiek.

IF YOU CHANGE NOTHING NOTHING CHANGES
– tony robbins –

coach TielMethode van jouw Coach Tiel

De allereerste stap is weten waar je nu staat, noem het een nulmeting, daardoor kun je veel specifieker je doelen kiezen, voelen waar je tegenaan loopt, zien wat je nodig hebt en je voortgang meten. Deze nulmeting gaat ook om bewustwording, want iets wat je niet weet, kun je niet verbeteren of ontwikkelen. Afhankelijk van jouw hulpvraag gaan we verder aan de slag, door onder andere het opruimen van beperkende overtuigingen en belemmerende gewoonten of blokkades, maar ook het vertalen van jouw dromen naar doelen en wat jij dan nodig hebt om daar te komen. Ben je benieuwd wat Judith voor jou kan betekenen op het gebied van mindset, doelgericht denken en ontstressen? Aarzel dan niet om contact op te nemen en samen met haar te bekijken wat de mogelijkheden zijn! Judith van Own Your Success is jouw coach Tiel! 

Wat anderen over coach Tiel zeggen.

In 1 woord samengevat TOP. Judith is een lieve en een krachtige vrouw, die goed naar je gevoel luistert, waardoor ze je de juiste tools geeft. Dit heeft ze in 6 sessies voor elkaar gekregen. Bij de eerste ontmoeting geeft ze je al een warm en vertrouwd gevoel en dit zet zich door in jouw ontwikkeling. De tools die Judith mij heeft aangereikt pas ik dagelijks toe op mijn werk. 

Henny

Judith is een hele inspirerende vrouw, die je op een andere manier naar jezelf en naar je omgeving laat kijken. Ik zat in een voortdurend veranderende werkomgeving en daardoor had ik moeite prioriteiten te stellen. Judith leerde mij op een bijzonder effectieve manier wat voor mij belangrijk is, hoe ik meer tijd en rust kan creëren. Zeer waardevolle ervaring!

Alinda

Ik ben bij Judith in coaching en dit komt doordat ik graag iedere dag mezelf wil verbeteren.

Deze coachings hebben mij opgeleverd dat ik heel concreet weet waar ik naartoe wil en alles in me heb om dat doel te bereiken.

Ik heb de sessies met Judith ervaren als relaxed en zéér doelgericht.

Dennis

Als drukbezet persoon ben ik vaak met van alles bezig behalve mijzelf, hierdoor had ik onrust en was ik het overzicht kwijt. Dit maakte dat ik ook mijn zelfvertrouwen begon te verliezen. Judith heeft bij mij rust gecreëerd, zowel zakelijk als privé en heeft mij tot een hoger niveau ge-bracht. Ik ben haar super dankbaar dat ik nu zelfverzekerder ben en niet snel meer uit het veld te slaan ben. Belangrijk om dit in balans te hebben.

Hilde

Wat een training voor veranderingen in je leven kan brengen!

Judith heeft mij kunnen helpen en laten inzien wat er bij mij in disbalans was.

Het omzetten van patronen geeft mij positieve energie en mindset, hier-door gaat het zowel in mijn sport, werk en privé-leven allemaal een stuk makkelijker.

Sven

Op een heel rustige en prettige manier prikte Judith door mijn aanvankelijke scepsis heen en zette zij mij op het juiste spoor.
De waardevolle tips zorgden ervoor dat ik een positieve mindset ontwikkelde, waardoor ik vol overtuiging kon kiezen voor het voortzetten van mijn bedrijf en met succes! Inmiddels ben ik een jaar verder en ervaar nog iedere dag de positieve invloed van deze training.

Annette

Ben je benieuwd wat Judith voor jou kan betekenen?

 
Aarzel dan niet om contact op te nemen en samen met haar te bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in!

Persoonlijke ontwikkeling blog

DE 11 OVEREENKOMSTEN VAN SUCCESVOLLE MENSEN

DE 11 OVEREENKOMSTEN VAN SUCCESVOLLE MENSEN

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik dit blog heb gepubliceerd en door alle nieuwe wijsheid die ik ondertussen heb opgedaan 😬 , is het hoog tijd voor een update. Laat ik beginnen om de definitie van succes aan dit artikel toe te voegen en gelijk waag ik me dan...

TRAP NIET IN DEZE 5 VALKUILEN!

TRAP NIET IN DEZE 5 VALKUILEN!

Laat ik aftrappen door te zeggen: dit blog bevat geen rocket science. Je weet dit allemaal al. De grote vraag is: pas je het ook toe? Het is soms goed om wetenschap opnieuw tot je te nemen, simpelweg omdat je er nu klaar voor bent of omdat je het nu goed kunt...

26 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

26 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

Deze vragenlijst helpt je om positief op 2020 terug te kijken De eerste tien dagen van 2021 zijn gedaan.  Je kunt dus wel zeggen dat we echt begonnen zijn. Waarschijnlijk heb je je werkritme alweer gevonden, al zal dit ritme duidelijk anders zijn dan een jaar geleden....

Gratis E-boek Own Your Success

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK DE ''13 GAMECHANGERS''