Je inschrijving voor de online masterclass is gelukt

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Laat je ondertussen inspireren …

 

 

DIT IS WAT SUCCESVOLLE MENSEN GEMEENSCHAPPELIJK HEBBEN

DIT IS WAT SUCCESVOLLE MENSEN GEMEENSCHAPPELIJK HEBBEN

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik dit blog heb gepubliceerd en door alle nieuwe wijsheid die ik ondertussen heb opgedaan 😬 , is het hoog tijd voor een update. Laat ik beginnen om de definitie van succes aan dit artikel toe te voegen en gelijk waag ik me dan...

ZO BEREIK JE JE DOEL NOOIT – 5 VALKUILEN

ZO BEREIK JE JE DOEL NOOIT – 5 VALKUILEN

Laat ik aftrappen door te zeggen: dit blog bevat geen rocket science. Je weet dit allemaal al. De grote vraag is: pas je het ook toe? Het is soms goed om wetenschap opnieuw tot je te nemen, simpelweg omdat je er nu klaar voor bent of omdat je het nu goed kunt...

26 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

26 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

Deze vragenlijst helpt je om positief op 2020 terug te kijken De eerste tien dagen van 2021 zijn gedaan.  Je kunt dus wel zeggen dat we echt begonnen zijn. Waarschijnlijk heb je je werkritme alweer gevonden, al zal dit ritme duidelijk anders zijn dan een jaar geleden....